icjphotographystudios | Google See Inside
22126
page-template-default,page,page-id-22126,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
streetview seeinside notice

Google Business Views – 360º virtual tours powered by Street View technology.

Engage old and new customers with Business View enhance your presence let your business be seen and found across Google with a premium-quality, 360º photographic virtual tour powered by Street View technology.
business streetview

Hur kan Företagsfoton hjälpa mitt företag?

När potentiella kunder söker efter ditt företag med namn på Google, ser de bilderna direkt på sökresultatsidan. Dessa panoramabilder publiceras även på sidor i Google+ Lokalt, Google Maps och på andra Google-webbplatser och ger kunderna en bättre uppfattning om utseende, inredning och företagets vackra interiör. Genom att använda lättanvända HTML-kodavsnitt eller Maps API går det även att länka till bilderna från företagets egna webbplats och därigenom lockas potentiella kunder att också besöka hemsidan.

 

Google Street View See Inside

Det kan ofta vara svårt att välja rätt restaurang, kafé eller hotell. Skapa förtroende med hjälp av en See Inside virtuell rundtur av hög kvalitet som har producerats av en tredje part. Då kan besökarna bekanta sig med dina lokaler innan de kommer dit. Den virtuella turen skapar trygghet och bygger upp ett förtroende hos de potentiella gästerna och återkommande stamkunderna.

Google Street View SeeInside Tour  Spice Stockholm

indisk restuarang seeinside tour
Google My Business listing is the first thing potential customers encounter when performing a Google Search
google search possibilities

Google Street View See Inside Bjud in kunderna till en titt inomhus med Street View på Google Sök och Google Maps. Dina företagsuppgifter på Google är ditt företags tydligaste tillgång. Öka din närvaro med hjälp av Street ViewNär potentiella kunder söker upp dig på Google Maps kan du hjälpa dem att träffa rätt med en gång.

En SeeInside 360 virtuell rundtur på Google Street View är den mest kostnadseffektiva marknadsföringen för lokala företag online ärlig presentation av butiker, hoteller, caféer, restauranger och andra fysiska lokationer.

 Krav Alla Godkända fotografer måste uppfylla stränga krav på kvalitet och kvantitet för att kunna bli medlemmar i certifierings programmet.

VIRTUELLA RUNDTURER KAN FÖRDUBBLA INTRESSET FÖR FÖRETAGSUPPGIFTER Det är dubbelt så troligt att personer som tittar på företagsuppgifter med en virtuell rundtur gör en bokning på företaget. Bland personer mellan 18 och 34 år är det till och med 130 procent mer sannolikt att de bokar efter en rundtur.

TVÅ AV TRE VILL HA FLER VIRTUELLA RUNDTURER Bland de tillfrågade personerna vill 67 procent att företagsuppgifterna ska innehålla virtuella rundturer. Av de återstående var 26 procent neutrala och sju procent tyckte att fler virtuella rundturer var onödigt.  

GOOGLE ÄR NUMMER ETT FÖR LOKALA SÖKNINGAR  62 procent av alla som söker efter restauranger och hotell online använder Google.

BESTÄLL FOTOGRAFERING Google Street View fotografering av ditt företag (klicka här)

Ta chansen att visa upp ditt företag för kunder från hela världen. Med Google Maps Street View –teknik får ditt företag liv i en 360-graders, interaktiv rundtur med hög kvalitet. Den virtuella rundturen visas i Googles sökresultat, Google Maps och Google+ Lokalt samt ger kunderna en bättre känsla för hur det ser ut och hur atmosfären är på ditt företag. Du kan enkelt bädda in den på företagets webbplats och i sociala media och på så vis locka ännu fler potentiella kunder.

Tillsammans med den SeeInside 360 interaktiva rundturen publiceras även ett 10 stillbilder som presenterar ditt företag och ger värdefull information till kunden.

Flytta fram positionen med en Google Street View fotografering och gör ditt företag visuellt i Googles söktjänster, där dina potentiella kunder finns.

Kostnad för fotografering baseras på företagets storlek. Kostnad - Från 3500sek Priset är en engångssumma och i tjänsten ingår en street view tur
ENGÅNGSKOSTNAD

Priset är en engångssumma Inga årsavgifter eller tillägg

SeeInside 360 interaktiva rundturen och 10 stillbilder som presenterar ditt företag och ger värdefull information till kunden.

Kostnad för fotografering baseras på företagets storlek. Pris fastställs utifrån lokalens storlek och övrig beskaffenhet så att bästa möjliga presentation skapas av investeringen. Möjligheten finns att fotografera allt från mindre lokaler till storalokaler.  Kostnaden beror på antalet panoramor som behöver fotograferas. Panoramapunkterna skall kunna ” connect ” för att skapa en god navigering i lokalen.   Lägsta pris baseras på 5 st 360 panorama foto  –  3500sek

 

360 Interaktiva Rundturen  SeeInside tour

10 Stillbilder  Fotografering i högsta kvalitet Bilder kan användas för reklam och webbplats

Publicering på Google På Google sök, Google maps och Google+

Embed & Share  Lägg till hemsidan och sociala medier

15 Minuters Möte. Få det bästa av din sida på G +

see mera 360 foto
stockholm cafe
stockholm shops
Google My Business Video
Sök och Ses på Google
sök google fotograf

Företagsfoton

 

Förbättra din närvaro på Google med en 360-graders virtuell rundtur med Street View-teknik.

Det är enkelt, snabbt och prisvärt. http://www.google.com/intl/sv/maps/about/partners/businessview/

Hur kan Företagsfoton hjälpa mitt företag?
När potentiella kunder söker efter ditt företag med namn på Google, ser de bilderna direkt på sökresultatsidan. Dessa panoramabilder publiceras även på sidor i Google+ Lokalt, Google Maps och på andra Google-webbplatser och ger kunderna en bättre uppfattning om utseende, inredning och företagets vackra interiör. Genom att använda lättanvända HTML-kodavsnitt eller Maps API går det även att länka till bilderna från företagets egna webbplats och därigenom lockas potentiella kunder att också besöka hemsidan.

Google

Kapa en Google Lokal sida Öppna följande sida: http://www.google.com/local/add För att skapa en lokal sida så måste du först logga in. Har du inget gmail-konto så skapa ett med knappen längst upp till höger “Ansök”

Tanken med Google företagsfoton

På plats på ditt företag att besökaren skall se företaget så som han/hon kan förvänta sig att se det vid ett besök. Därför bör inga större åtgärder ske inför en fotografering men en städad lokal ger alltid ett bättre intryck photo

POI-bilder Piont of Interest

Utöver 360-bilder så tar jag även POI-bilder. Detta är bilder av produkter, företagets logotyp, öppettider, betalningsmetoder, visitkort samt översiktsbilder av företagets lokaler.Dessa POI-bilder kommer synas på din Google Lokal-sida

Din Google Lokal-sida är gratis

Inga övriga kostnader tillkommer. Din Google Lokal-sida är gratis. Det enda du betalar är för fotograferingen. Kostnaden för fotograferingen beror på hur stor lokal ditt företag har och hur många 360-bilder som krävs. Exempel 1 Normalstor butikslokal, ca 60m2 med öppen planlösning, 5 st 360-bilder. Pris: 4500 kr.

Fotograf

Betrodda fotografer är utbildade till att ta bilder med hög kvalitet på interiörer och kan hantera vanliga utmaningar såsom svag belysning och trånga utrymmen. Fotograferna är även certifierade att ta bilder med vidvinkelobjektiv och vridbara kamerastativ, som när de överförs till Googles bearbetning av fotograferna omvandlas till 360-graders panoramabilder och en promenad genom ditt företag. När fotograferna har överfört bilderna från sina kameror använder Googles bearbetning avancerad bildskarvning, HDR, bildmatchning och annan teknik till att framställa dessa panoramavandringar.

CASE STUDY 1 Utmaningen Leekes, en medelstor brittisk återförsäljare av möbler, ville utvidga verksamheten. För att hjälpa till vid öppnandet av en ny Leekes-butik i Coventry ville teamet för digital marknadsföring engagera kunderna med hjälp av en interaktiv, virtuell upplevelse av hur det såg ut inne i butiken. Men den nya butiken hade över 45 avdelningar på två våningar, med en yta på ca 17 000 kvm, så Leekes behövde en välorganiserad lösning som det var lätt att navigera i .

Lösning Efter att ha övervägt flera alternativ valde Leekes slutligen Google Maps Business View för att förverkliga sin vision. Business View syr ihop foton med hög upplösning i en 360-graders interaktiv, virtuell rundtur, och erbjöd det bästa alternativet vad beträffar enkelhet, snabb handläggningstid och en framträdande synlighet på Google. Leekes anlitade en av Googles godkända fotografer för att ta bilderna och överföra den virtuella rundturen till Google. Fotosessionen tog bara några timmar och Business View publicerades på Google inom mindre än en vecka efter sessionen. Den virtuella rundturen visas nu överallt på Google – i Sök, Maps och på Leekes sida på Google+ Lokalt. Kunderna kan navigera i och utforska hela butiken, oavsett om de använder stationär dator, surfplatta eller smartphone. ”Vi undersökte flera andra privatägda lösningar för en 360-graders rundtur … De var antingen klumpiga, eller så var teknologin gammalmodig, eller så gick de inte att använda med olika webbläsare. Ingen var lika elegant och robust som Google Maps Business View.” Geraint Martin, chef för e-handel, Leekes Leekes bjuder in kunderna att se företagets nya butik med hjälp av Google Maps Business View

Fallstudie | Business View Om Leekes Leekes är en oberoende, familjeägd återförsäljare av möbler. Företaget har fem butiker i Storbritannien. • www.leekes.co.uk • Visa rundturen och kartan här Business View i Leekes butik i Coventry. © 2014 Google Inc. Alla rättigheter förbehålls. Google och dess logotyp är varumärken som tillhör Google Inc. Alla andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som ti llhör respektive företag. 140213

Resultat Leekes bäddade in den virtuella rundturen på sin webbplats och använde Google Maps API för att skapa en anpassad grafisk överlagring som ledde in i den vir tuella rundturen. Kunderna kan klicka på en avdelning för att starta Business View-upplevelsen var som helst i butiken. Geraint Martin säger: ”Business View har gett oss mer än 20 000 besök sedan det lanserades på webbplatsen. Den tid folk tillbringar på sidan Business View är fem gånger längre än för någon annan enskild sida på webbplatsen. Syftet med sidan är att driv a kunder till butiken, snarare än att driva försäljning online, och antalet besökare i butiken i Coventry har ökat med 20 % jämfört med förra året. Vi planerar att flytta vår butik i Llant risant i södra Wales till en splitterny enhet i det ombyggda Talbot Green-området. Efter att vi fått så positiv feedback från kunderna i Coventry kommer vi definitivt att använda Google Maps Business View för den nya butiken i Talbot Green när det projektet är slutfört.”

Komma igång Hitta en Godkänd fotograf på webbplatsen för Google Maps Business View på maps.google.se/businessview och boka en fotosession. Efter lanseringen av Business View har fler än 20 000 besökare på Leekes webbplats sett rundturen och man har haft ett fem gånger större engagemang än för någon annan sida på webbplatsen. Rundturen har även bidragit till att öka antalet verkliga besök i butiken med 20 % jämfört med föregående år. Rundtur i 360 grader – så gör du Planritning Klicka om du vill använda avdelningskartan Om du vill rotera kameran Använd hjulet i panelen överst till vänster Eller använd vänster- och höger- pilarna på tangentbordet Om du vill förflytta dig i butiken Använd hjulet i panelen överst till vänster Klicka för att välja våning Klicka och dra med musen Eller använd upp- och nedpilarna på tangentbordet Överlagring av Leekes planlösning som visar butikens olika avde lningar

streetview seeinside notice
360 streetview photographer